کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
با رعایت این نکات، میتوانید طول عمر و زیبایی کامپوزیت دندانهای خود را افزایش دهید و از لبخندی زیبا و سالم برخوردار شوید.
شستشو و خشک کردن سطح دندانها: سطح دندانها پس از آمادهسازی با مواد باندکننده شسته و خشک میشود تا برای قرار دادن کامپوزیت آماده شود.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
ارتباط با بیمار: دندانپزشکی با ارتباط خوب و فضای مطب راحت.
در این مقاله آموختیم که کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و فهمیدیم که به عنوان یک روش ترمیمی در حوزه دندانپزشکی با ویژگیهای منحصر به فرد خود، جایگاه مهمی در ارتقاء زیبایی و سلامت دندانها دارد.
این روش برای ترمیم کوچکترین آسیبها و همچنین تغییرات زیبایی در دندانها مناسب است. همچنین، کامپوزیت میتواند در یک نوبت توسط پزشک دندانپزشک انجام شود و نیاز به ویزیتهای مکرر کمتری دارد.
ترمیم شکستگیها و بازسازی دندانهای فرسوده: برخی از دندانها ممکن است به دلیل فرسایش ناشی از فعالیتهای روزانه مانند مسواک زدن یا جویدن مواد خرد یا فرسوده شوند.
سیالیت بالا و ثبات رنگ در این کامپوزیتها از ویژگیهای این محصول محسوب میشود.
موارد زیر تنها تعدادی از مزایای باندینگ دندان با این ماده کاربردی و ارزشمند است:
در نهایت، انتخاب بین لمینت و کامپوزیت بستگی به نیازهای خاص فرد وضعیت دندانها و شرایط کامپوزیت دندان توصیه پزشک دندانپزشک خواهد داشت.
مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آنها دندانهای خود را بشویید.
انواع کامپوزیت دندان از لحاظ اندازه ذرات به چند دسته تقسیم میشوند:
از کامپوزیت دندان برای رفع نواقص جزئی دندانها، پرکردگی و اصلاح فرم دندانها استفاده میشود.
این مشکل معمولاً موقتی است و برطرف میشود. اما اگر پس از چند روز بهبود نیافت، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت آن بررسی و رفع شود.